Seksiä pelaamalla

Ihanaa joulukuuta Sinulle!

Catty’s Partyn joulukuun teema on seksuaalisuus. Seksuaalisuus on kaunis asia, joka kuuluu meille kaikille. Ihan jokaisella on oikeus olla omalla haluamallaan tavalla seksuaalinen ja nauttia siitä. Seksuaalisuudesta tulee mieleen paljon erilaisia mielikuvia: seksi, yhdyntä, hellyys, läheisyys, nautinto, tunteet, orgasmi, erotiikka, seksivälineet, porno, seksuaalisuuden, sukupuolen moninaisuus… Seksuaalisuus voi parhaimmillaan tuottaa elämään mielihyvää ja energiaa, joka heijastuu positiivisesti myös muille elämän osa-alueille.

Seksi on osa seksuaalisuutta, kovin mukava ja nautinnollinen osa sitä. Seksiä voi toteuttaa monin eri tavoin: sooloseksi, seksiä kahdestaan, kimppakivaa, lelujen kanssa. Tuoreissa suhteissa seksi on kiihkeää ja intohimoista, siinä on mukana tunnetta ja hymyilyltä ei voi välttyä. Pitkän parisuhteen myötä seksi voi olla jo kovin ennalta-arvattavaa, lauantaisin saunan jälkeen peiton alla. Kiihko on vaihtunut mukavuudenhaluun. Tällöin seksiin voi lisätä leikillisyyttä, jotain uutta ja kiihottavaa.

Yksi tapa saada lisää potkua seksiin on seksin apuvälineet. Välineitä voi käyttää ihan kaikessa seksissä, mielikuvitus vaan lentämään ja seksilelukaupoille. Seksivälineet ovat kehittyneet viime vuosina huimaa vauhtia ja valikoimista löytyy paljon erilaisia tuotteita, materiaaleja ja värejä. Hierontaöljyt, liukuvoiteet ja vibraattorit piristävät kummasti rutinoitunutta seksiä ja pelien kautta voi tutkia seksin eri polkuja kumppanin kanssa.

Joulukuussa Catty’s Partyn tarjoustuote on Kahden kesken – rakkauspeli, joka on suomalaisen naisen suunnittelema laadukas lahjaidea Sinulle ja kumppanillesi tai ystävillesi lahjaksi. Sopii yhtä hyvin vasta tavanneelle kuin pidempäänkin yhdessä olleelle pariskunnalle. Peli auttaa Sinua tutustumaan omaan ja kumppanin kehoon sekä omiin ja kumppanin haluihin ja ajatuksiin. Peli sisältää kahdenlaisia kortteja. Kysymyskorteissa on jokaisessa aina kolme kysymystä valittavana. Tehtäväkortit määrittelevät kosketuksen tavan ja pelilaudalta voi lukea, mikä kehonosa saa hemmottelua nopan osuessa tehtäväruutuun. Ihana esileikkipeli, jolla yhdessä löydätte uutta kipinää seksiin.

Seksi on hieno asia, nauttikaa siitä. Arvostakaa itseänne ja omaa kehoanne. Itseluottamus ja itsevarmuus näkyy ja on kiihottavaa, kun ihminen on varma siitä mitä hän haluaa. Toivon kaikille hyvää joulun odotusta. Jospa Joulupukki toisi tänä vuonna kovan paketin.