Spiderman-ote

Kuka meistä ei olisi joskus halunnut olla supersankari? Batman, Supermies tai Supernainen, Spiderman… sankarina voittaisi vastustajat ja saisi sen tarinan kauneimman naisen. Tämä samahan pätee seksiin. Tulee voittaa ne muut vastustajat, jotka halajavat sitä kauneinta naista, jotta saisi hänet sen jälkeen kanssaan eroottisiin hetkiin. Mutta todelliset sankarit näyttävät sormensa vasta sänkyhommissa. Ja kukapa ei haluaisi olla se sänkyleikkien todellinen Supersankari.

Yhä usein meillä elää uskomus, että iso penis se nautinnon naiselle tuo. Kyllä tässäkin on perää ja toiset naiset aivan hullaantuvatkin isosta peniksestä, mutta pelkästään siihen ei kenenkään kannata turvautua. Meistä jokainen osaa lantiollaan liikesarjan eteen-taakse-eteen-taakse. Kuinka tylsää! Todellinen nautinnonsankari osaa käyttää muitakin kehonosia ja tuottaa naiselle sen ison O:n. Sormet, ne vikkelät näppäimistön naputtajat ja voimakkaat tarrautujat, niistä on täydellinen orgasmilelu tehty. Mutta hätäinen sormihinkkaus ja vielä väärästä kohtaa tai liian kovatahtinen tökkiminen ei tunnu hyvältä. Sellainen sormiseksi aiheuttaa valitettavasti seuraavanlaisia ajatuksia: “Miten sanoisin hänelle, että nyt tuntuu ikävältä? Tuo ei oikein toimi minulle siellä alapäässä?”. Nyt silmät auki ja korvat hörölle, sillä jokainen joka haluaa naiselle seksuaalista mielihyvää ja mitä suurella todennäköisyydellä hänelle orgasmin, tässä teille Spiderman-ote.

Spiderman-ote tai toiselta nimeltä keilapallo-ote on hyvä jokaisen naisen kanssa rakastelua harrastavan opetella ja jokaisen naisen saada kokea. Ote on simppeli, jossa käytetään peukaloa, keski- ja nimetöntä sormea, aivan kuin Spiderman heittäisi verkkoansa tai kun ottaisi kunnon tukevan otteen keilapallosta. Peukalolla on tarkoitus hyväillä tai oikeastaan vertikaalisuunnassa hieroa klitorista. Samanaikaisesti keski- ja nimettömällä sormella työnnytään emättimeen. Ote mahdollistaa emättimen yläseinämän painamisen, jossa sijaitsee kuuluisa naisen G-piste. Oikeastaan se on alue, joka mielihyvää tuottaakseen vaatii enemmänkin painetta kuin kutittelua. Eli piirsitkö jo kuvan itsellesi? Samanaikaisesti sormilla kiihotetaan emätintä, G-aluetta ja klitorista.

spiderman

Tärkeää hommassa on lisäksi kaksi asiaa: liukkaus ja tahti. Ilman kunnon liukastetta ei varsinkaan klitoriksen hyväily tunnu miellyttävältä. Joskus se voi jopa olla kivuliasta. Toisinaan naisen oma emätinerite riittää liukastamaan koko intiimialuetta, mutta näin ei usein ole varsinkaan seksin alussa. Siksi liukuvoide ehdottomasti käyttöön! Ja jos et sellaista vielä omaa on nyt sinun sellainen aika hankkia. Vaikka täältä. Mitä liukkaampaa on sitä paremmalta tuntuu. Ja se tahti. Pupupano harvemmin aiheuttaa syviä ja koko kehossa tuntuvia voihkauksia. Hiljaa hyvä tulee, joten hyväilyt kannattaa aloittaa rauhallisella ja tasaisella tahdilla. Spiderman-otteen erittäin hyviä puolia on myös se, että siinä klitoriksen ja emättimen hyväilyn tahti on sama, jolla orgasmin aalloille on helpompi lainehtia. Kun nainen alkaa kiihottua yhä enemmän ja enemmän sormiseksin edetessä, hänen keho varmana reagoi siten, että saat vinkkiä lisätä hiljalleen tahtia. Ja nainen, ehdottomasti kerro miten haluat otteen juuri sinulle: Mikä on oikea peukalon painamisvoima, oikea tahti missäkin kohtaa seksissä ja mitkä ne juuri sinulle mielihyvää tuottavat otteet seksissä.

Ja sitten ei muuta kuin kokeilemaan. Tässä siis teille seksioppia, jolla jokaisesta naisen rakastajasta voi tulla supersankari, jonka supervoima on seksisormet.